7+1'e Mühendisler Birliğinden Ödül
7+1'e Mühendisler Birliğinden ödül

Sakarya'nın nitelikli işgücüne önemli katkısı olan 3+1 ve 7+1 Eğitim Modelleri, Mimar Sinan Mühendisler Birliği tarafından üstün başarı ödülüne layık görüldü.

Teknoloji Fakültesi Dekanımız ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, yaptığı teşekkür konuşmasında Mesleki Eğitimde uygulama becerisinin kazandırılmasının önemine dikkat çekerken, 3+1 ve 7+1 Eğitim kapsamında uygulanan İşyeri Uygulamaları dersinin bu alanda önemli bir katkı sağladığını belirtti. İşletmeler, üniversite, öğrenciler ve topluma adına ciddi kazanımları olan bu uygulamaların başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Prof. Dr. Sarıbıyık, Sakarya olarak gurur duyduklarını belirtti. Bu ve benzeri hayırlı hizmetlerde bulunanlara ve emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.