Genç Mühendislerimizin Mezuniyet Coşkusu

Fakültemizin 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımı ile SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN’ ın katılımıyla gerçekleşen törende, fakültemiz bünyesinde bulunan Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Metalurji Malzeme ve Mekatronik Mühendisliği Bölümü mezunlarımızı uğurlamanın gururunu yaşadık. Fakültemizi tanıtıcı sinevizyon gösterisi ve Dekanımız Sn. Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK’ın açılış konuşmasıyla başlayan törende, fakültemizin iş birliği içerisinde olduğu sektör temsilerinden Günay GÜNEŞ, Halil ATAY, Kenan HAZAR, Ferhat YİĞİT, Ali ÇELİK, Cengiz BAYER, Ertuğrul KOCACIK, Turgay ÇELİK, Selman ÖZÇELİK, Mehmet SERTÇELİK, Metin YENİÇERİ, Tebliğ YEĞENOĞLU, Ahmet ÖLMEZ, Ali OKTAR ve Fatih PİSTİL de hazır bulundu. Bölüm başkanlarımızın ve saygın kurumlardan gelen sektör temsilcilerinin belge, plaket ve hediye takdimi sonrasında mezunlarımız coşkuyla kep attılar.

Genç mühendislerimize meslek hayatlarında başarılar diliyor, üniversitemizin ve fakültemizin adını başarılarıyla yücelteceklerine tüm kalbimizle inanıyoruz.