Teknotronik 2018 Robot Yarışması

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren Bilim ve Teknoloji Topluluğunun düzenlediği etkinlik çerçevesinde fakülte genelinde Teknotronik Robot Yarışması yapılacaktır. Yarışma kategorileri Mini Sumo Robotlar, Çizgi İzleyen Robotlar, Labirent Çözen Robotlar ve Serbest Kategori olarak belirlenmiştir. Yarışmanın son başvuru tarihi 01.03.2018 olup dereceye giren öğrenciler/gruplar oluşturulacak jüri tarafından 25.04.2018 tarihinde belirlenecektir. Ödüller birinciye tablet bilgisayar, ikinciye 500 TL hediye çeki ve üçüncüye Arduino eğitim seti olarak belirlenmiştir. Yarışmaya katılmak için ekteki başvuru formu öğrenciler/gruplar tarafından doldurularak teknotronik54@gmail.com adresine gönderilmelidir. Ayrıntılı bilgi için T4 Blok 317 no'lu oda Arş. Gör. Yusuf H. EL NASER ve Arş. Gör. Kenan ERİN'e müracaat edilebilir. Başvuru formu ve yarışma tanıtım afişi ektedir.